Welkom bij Basic Black

- De meest aparte winkel in de regio -

 
 
Basic Black bestaat sinds 24 maart 1995, en heeft zo langzamerhand een grote naam opgebouwd in de regio als boetiek waar je altijd gewoon iets leuks, aparts of feestelijks kunt kopen. Zoals de naam al zegt is er altijd veel zwarte kleding, wàt de mode ook doet!

Na een aantal verhuizingen en veranderingen is Basic Black nog steeds te vinden in Dedemsvaart en is nog steeds haar roots trouw gebleven. Veel zwart in een groot maatbereik aangevuld met passende kleuren, zorgt ervoor dat je bij Basic Black praktisch altijd slaagt als het ergens anders niet meer lukt. Dat is onze kracht.

Sinds 1999 zijn we ook gespecialiseerd in mode voor een maatje meer, zodat de maten nu vloeiend in elkaar overlopen. We beginnen bij maat 34 en eindigen bij maat 60, maar op verzoek maken we ook maat 62 of 64.

Een lekker kopje koffie of thee en wat speelgoed voor de kinderen en niet te vergeten de fijne ruime paskamers zorgen ervoor dat jij je als klant snel thuis voelt.

Naast een bezoek aan de winkel kun je ook telefonisch of via een e-mail contact met ons opnemen. Tevens kun je in het Gastenboek een bericht achter laten.